هزار تن گوشت برزیلی وارد ایران شد

 

 

 

ایران 37 هزار تن گوشت گوساله به ارزش 92 میلیون دلار از برزیل در ماه می میلادی وارد کرد و به عنوان دومین وارد کننده این محصول از برزیل شناخته شد.
به گزارش پیمانه به نقل از فارس، صادرات گوشت گوساله برزیل از در ماه می سال 2010 با رشد 38 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شد و به 447 میلیون دلار رسید. از نظر حجم نیز صادرات گوشت برزیل طی این مدت 175 هزار تن اعلام شده است.
برزیل یکی از صادرکنندگان بزرگ گوشت گوساله در آمریکای جنوبی محسوب می شود. بر اساس آمارهای رسمی منتشر شده از سوی برازیلیا، روسیه بزرگترین خریدار گوشت گوساله برزیل بوده است و 37 هزار تن گوشت گوساله به ارزش 92 میلیون دلار طی ماه می از این کشور وارد کرد.
ایران با واردات 26 هزار تن در رتبه دوم قرار داشته است. ارزش واردات گوشت برزیلی توسط ایران در ماه می بالغ بر 69 میلیون دلار اعلام شده است. انگلیس نیز در این مدت 10 هزار تن گوشت به ارزش 12 میلیون دلار از برزیل وارد کرده است.
بر اساس این گزارش طی ماه های ژانویه تا می 2010 نیز 1.9 میلیارد دلار گوشت گوساله از برزیل به کشورهای مختلف صادر شد که این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته 24 درصد افزایش داشته است. از نظر حجم نیز این رقم 794 هزار تن بوده است که رشد سه درصدی نسبت به سال قبل داشته است.

به‌منظور حل مشکل اشتغال در جامعه باید بازارهای جدیدی ایجاد کنیم

 

 

 

مدیرکل بازرسی وزارت کار و امور اجتماعی گفت: توانمندسازی واحدهای صنعتی تولیدی موجود در جامعه در رفع مشکلات بیکاری موثر است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه لرستان، محمد اصابتی در پنجمین جشنواره کارآفرینان برتر استان افزود: کارآفرینی مبدا کشف استعدادهای درونی انسانهاست و همه می‌توانند با تلاش و کوشش به یک کارآفرین موفق تبدیل شوند.
وی با بیان اینکه کارآفرین فردی ریسک‌پذیر است ادامه داد: کارآفرین برای انجام کار خود با خلاقیت، کوتاه‌ترین راه را انتخاب و با تلاش کمتر به خیر بیشتر می‌رسد.
مدیرکل بازرسی وزارت کار و امور اجتماعی یادآور شد: داشتن اعتماد به نفس، پشتکار، استفاده از فرصت و مرد عمل و کار بودن از ویژگی‌های یک فرد خلاق و کارآفرین است و این فرد می‌تواند نقش مهمی در اشتغال‌زایی و ایجاد فرصت‌های شغلی داشته باشد.
وی با بیان اینکه کارآفرین عامل انتقال فن‌آوری است و به فن‌آوریهای جدیدی روی می‌آورد اظهار کرد: کارآفرینان افرادی هستند که می‌توانند با فکر و خلاقیت فن‌آوری جدید و حس رقابت را در عوامل اجرایی، مجموعه کاری و جامعه ایجاد کنند و عامل ترغیب، تشویق و تحریک سرمایه گذاران باشد.
اصابتی با تاکید بر اینکه کارآفرینان عامل شناخت بازارهای جدید هستند بیان کرد: به منظور رفع مشکل اشتغال در جامعه باید بازارهای جدیدی ایجاد کنیم.
وی نقش خانواده و فن‌آوری اطلاعات را در ایجاد کارآفرینی تاثیرگذار برشمرد و متذکر شد: رفتار، توفیقات، خطرپذیری، اعتماد به نفس کودک در خانواده شکل می‌گیرد و نهادینه کردن رفتارهایی که جنبه کارآفرینی داشته باشد، در خانواده ضروری است چرا که خانواده مسیر شغلی و توانمندسازی فرزندان را مشخص می کند.
مدیرکل بازرسی وزارت کار و امور اجتماعی اظهار کرد: با استفاده از فن‌آوری اطلاعات می توانیم زمینه‌های انجام کارهای نوین را فراهم کنیم و باید زمینه کاری از راه دور را در جامعه نهادینه کنیم.
اصابتی اظهار کرد: بر اساس آخرین برآوردهای انجام شده، ایران در در زمینه کارآفرینی بین 43 کشور جهان رتبه 19 را داراست.
وی ادامه داد: از چند سال اخیر توفیقات خوبی داشته‌ایم و جشنواره کارآفرینی می‌تواند ما را در این راستا کمک کند و تلاش وزارت کار و امور اجتماعی نیز بر این است که در زمینه کارآفرینی قدم‌های مثبتی برداشته شود.
مدیرکل بازرسی وزارت کار و امور اجتماعی ادامه داد: لرستان از جمله استان‌هایی است که همیشه در زمینه کارآفرینی پیش قدم بوده و این استان با وجود ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های و منابعی از جمله آب، خاک ، سنگ، مکان‌های توریستی و بناهای تاریخی و... نباید از بیکاری رنج ببرد.
وی ایجاد کارگروه اشتغال در همه زمینه‌ها، تدوین سند توسعه اشتغال در رفع بیکاری را ضروری دانست و متذکر شد: سند توسعه و اشتغال کشور به عنوان برنامه عملیاتی دولت دهم برای رفع مشکل بیکاری تدوین و تصویب شده و برای تهیه این مهم جلسات مختلفی با حضور معاونان رئیس جمهور، مقامات وزارت کار و مدیران استان‌های مختلف برگزار شده است.
اصابتی بر حفظ فرصت‌های شغلی حاضر در جامعه تاکید کرد و افزود: مدیران دستگاه‌های اجرایی موظف هستند در زمینه اشتغال فعالیت ویژه داشته باشند.
وی با بیان این‌که توانمندسازی واحدهای صنعتی تولیدی موجود در رفع بخشی از مشکلات بیکاری جامعه موثر است، خاطر نشان کرد: برای رفع معضل بیکاری در کشور باید متولیان و کارآفرینان ظرفیت‌ها و داشته‌های موجود را شناسایی و بر اساس این پتانسیل‌ها جهت رفع بیکاری و معضل اشتغال گام بردارند.

ابلاغ آیین‌نامه ساماندهی اشتغال فرزندان شاهد و ایثارگر به استان‌

 

 

 

 

آیین‌نامه ساماندهی اشتغال فرزندان شاهد و ایثارگر به استان‌ها ابلاغ شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرج به نقل از روابط عمومی سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های غرب استان تهران، آیین‌نامه ساماندهی اشتغال فرزندان شاهد و ایثارگر و جانبازان 25 درصد به بالا در سال جاری به روسای ادارات اشتغال و کار آفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران سراسر کشور در همایشی که در کرج برگزار شد به استان‌ها ابلاغ شد.
مدیرکل اشتغال و کارآفرینی سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور در این باره گفت: دولت طی آیین نامه‌ای در 11 ماده که اسفند ماه سال 88 به تصویب رساند، اشتغال فرزندان جامعه ایثارگری را ساماندهی کرد.
علی حیدر شیراوند افزود: براساس این آیین‌نامه تمام دستگاه‌های مشمول ماده پنج قانون مدیریت کشوری مکلف هستند که حداقل 25 درصد سهمیه استخدامی خود را به فرزندان شاهد و فرزندان جانباز 25 درصد به بالا که توسط این بنیاد به آنها معرفی می‌شوند، اختصاص دهند.
وی اظهار داشت: در تبصره یک این آیین‌نامه بنیاد شهید و امور ایثارگران سراسر کشور موظفند فرزندان شاهد و جانباز 70 درصد تا 25 درصد را به ادارات دولتی و غیر‌دولتی برای استخدام معرفی کند.
شیراوند گفت: همچنین در تبصره دو این آیین نامه آمده دستگاه‌ها ملزم هستند چنانچه تعداد متقاضیان جامعه هدف بیشتر از سهم تعیین شده بود، اجازه جذب دیگر افراد را ندارد و اولویت با جذب تا آخرین نفر افراد جامعه هدف ما است.

ادامه مطلب ...

غفلت

 

 

امام على علیه‏السلام :  

إِنَّ الْمُؤْمِنَ... إذا سَکَتَ فَکَّرَ... وَالْمُنافِقُ إِذا سَکَتَ سَها؛ 

سکوت مؤمن تفکر و سکوت منافق غفلت است.

تحف العقول، ص212

بار میکروبی 20 میلیونی شیر و ایجاد ترس در مردم!

 

 

سایت جوان آنلاین به نقل از پانا نوشت :  بنا بر اطلاعات موثق بار میکروبی شیر خام 60 درصد دامداری ها بیش از متوسط 100 هزار واحد بوده و در برخی موارد به 20 میلیون واحد نیز می رسد که این آمار سلامت شیرخام تولیدی و محصولات لبنی را زیر سوال می برد.

استاندارد شیر خام به عنوان ماده اولیه صنایع لبنی در حالی تاکنون تدوین نشده است که تولید کنندگان محصولات لبنی ملزم به تولید محصولات خود طبق استاندارد اجباری هستند.

این در حالی است که پیشنهاد تدوین استاندارد شیر خام که از مدت ها قبل توسط اتحادیه تولید کنندگان محصولات لبنی به استاندارد مطرح شده اما تاکنون عکس العملی از سوی مسئولان استاندارد نداشته است و فقط در جلسه ای که به تازگی ما بین رئیس سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی کشور و اتحادیه های بخش تولیدی صورت گرفته است بر تدوین استاندارد شیر خام تاکید شده است .

نظام الدین برزگری در این جلسه با تاکید بر تدوین استاندارد شیر خام به عنوان ماده اولیه صنایع لبنی از مطرح شدن طرحی ما بین وزارت جهاد ،‌استاندارد و وزارت بهداشت خبر داده و توضیح بیشتری در این رابطه ارائه نداده است.

رئیس اتحادیه لبنیات در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی پانا، در این خصوص گفت : هم اکنون استاندارد مشخصی در مورد شیر خام وجود ندارد، در حالی که همانند ماست که ترش یا پنیر که تلخ می شود، شیرخام نیز در برخی موارد به دلیل بالا بودن بار میکروبی باید دور ریخته شود ولی به دلیل نبود استاندارد مشخص در این بخش نمی توان این کار را انجام داد.

ادامه مطلب ...