یازدهمین کنگره سراسری تغذیه ایران با موضوع (تغذیه : از سلول تا جامعه) دهم تا سیزدهم آبان سالجاری در شیراز برگزار می گردد.
محورها و سمپوزیومهای کنگره عبارتند از :
برهم کنش مواد مغذی و ژن در دفاع سلولی بدن
تغذیه و تنظیم بیان ژن
گذر تغذیه ای و روند بیماری های مزمن در ایران
رویکرد مبتنی بر چرخه زندگی در سبب شناسی بیماری ها: تئوری بارکر
آموزش پژوهش محور و چند تخصصی یا بین رشته ای
بومی کردن استانداردهای (RDA ، جدول ترکیبات مواد غذائی و ....)
بیماری های مزمن در ایران: ابعاد اپیدمیولوژی و سلولی مولکولی
تازه های رژیم درمانی
تغذیه از دیدگاه زیست محیطی
سمپوزیوم ها :
سمپوزیوم 1: تغذیه سلولی و ملکولی
سمپوزیوم 2: غذا، ژن و بیماری ها
- مواد میانجی و هورمون ها
- سیستم ایمنی
- کاربرد مداخلات ژنوم در سلامت سازی
سمپوزیوم 3: تغذیه و بیماری های التهابی و متابولیک
سمپوزیوم 4: تغذیه گروه های آسیب پذیر، ویژه و بیمارستانی
سمپوزیوم 5: مداخلات و راهبردهای تغذیه ای ویژه گروه های آسیب پذیر
سمپوزیوم 6: امنیت غذا و تغذیه در ایران (تصویر و ریشه های اقتصادی و فرهنگی)
سمپوزیوم 7: برنامه های مبتنی بر غذا به منظور ارتقاء سلامت تغذیه ای در ایران
راهنمای غذائی
برچسب گذاری تغذیه ای
غنی سازی مواد غذایی
سمپوزیوم 8: فن آوری نوین غذایی و سلامت تغذیه: چالش ها و فرصت ها
تعیین صنایع غذائی در بهبود تغذیه
غذاها و نوشیدنی های فراویژه سنتی
سیستم های رهایش کنترل شده مواد مغذی
سمپوزیوم 9 : فرهنگ غذا ، غذاهای سنتی و بومی
غذاهای سنتی و بومی و تأثیر آن در سلامت تغذیه ای
اقوام و عشایر ایرانی و رفتارهای غذائی آنان
غذاهای تخمیری و جایگاه آن در الگوی غذایی سنتی
سمپوزیوم 10: ظرفیت سازی در حوزه غذا و تغذیه
سمپوزیوم 11: مهارت های برقراری ارتباط (Communication Skills)
مهارت رایزنی/ جلب حمایت Advocacy
سمپوزیوم 12: تغذیه و سرطان
سمپوزیوم 13: مخاطرات تغذیه ای آلاینده ها و باقیمانده های سموم در مواد غذایی کشور
سمپوزیوم 14: از جمعیت سالم در ایران چه می توان آموخت؟
سمپوزیوم 15: تعیین کننده های انتخاب و مصرف غذا
سمپوزیوم 16: تازه های دانش تغذیه
برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس http://nutcong.sums.ac.ir/ مراجعه نمایید.