مصرف میوه

 

 

یک متخصص تغذیه گفت: مصرف میوه در بین 2 وعده غذایی ویتامین‌های مورد نیاز به خصوص ویتامین‌های B و C را تأمین می‌کند که در کاهش فشارهای کاری و استرس مفید است.
زهرا عبدالهی در گفت‌و‌گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: افراد شاغل بخش قابل توجهی از جمعیت فعال را تشکیل می‌دهند، حداقل یک سوم روز و یا حتی نصف روز خود را در محیط کار می‌گذرانند.
وی گفت: شاغلین به طور معمول یک وعده غذایی و یک میان وعده خود را در محیط کار مصرف می‌کنند. نقش تغذیه مناسب در سلامت عمومی و بازده کاری به اثبات رسیده است.
این متخصص تغذیه افزود: تأمین غذای مغذی و سالم موجب ارتقاء سلامت و افزایش بازده کاری کارکنان می‌شود. کارکنان برای حفظ سلامت خود به تغذیه مناسب نیاز دارند.
عبدالهی گفت: اضافه وزن و چاقی از عواقب پشت میز نشینی و کم تحرکی در محیط‌ های کار است. تغذیه در محیط‌های کار باید متناسب با میزان تحرک بوده و از تعادل و تنوع برخوردار باشد.
وی افزود: مصرف غذاهای متنوع با گنجانیدن گروه‌های غذایی اصلی (نان، غلات شیر و مواد لبنی، میوه‌ها، سبزی‌ها و گروه گوشت، حبوبات و تخم‌مرغ) و توجه به زمان مصرف غذا در کاهش خستگی و بهبود عملکرد کارکنان بسیار مؤثر است.
این متخصص تغذیه گفت: از انواع مواد پروتئینی مثل گوشت (به ویژه مرغ و ماهی)، حبوبات تخم مرغ آب پز استفاده کنند. کلسیم و فسفر، از منابع خوب پرتئین به شمار می‌روند.
عبدالهی افزود: غذاهای پروتئینی با افزایش ناقل‌های شیمیایی مانند نوراپی نفرین موجب افزایش هوشیاری و رفع خواب آلودگی می‌شوند.
مصرف یک لیوان شیر کم چرب همراه با خرما قبل از خواب در بهبود خواب کارکنان مؤثر است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد